Skip to content

3 Comments

 1. Magnus
  Jun 15, 2015 @ 16:04

  Om det nu står i statuterna att priset ska gå till en ung svensk seglare är väl pristagarna hittills så långt ifrån unga och svenska som man kan vara. Undrar vad Mange egentligen skulle tyckt om detta. Valen bidrar ju inte till att pusha för svensk ungdomssegling.
  Magnus

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Jun 15, 2015 @ 17:20

   “Stipendiet” går till välförtjänta unga seglare – kolla på deras hemsida. “Priset” går till valfri rockstar som bjussar på coaching för de som fått stipendiet. Vore kul att höra hur det har fallit ut?

   Reply

 2. Olle
  Jun 16, 2015 @ 10:15

  Skilj på priset och stipendiet! Två olika saker! Stipendiet går till ungdomar, och priset till Sir Ben!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.