VPLP @ Foiling Week™ 2015

Har ni inte kollat in Foiling Week™ så gör det. En vecka på Garda med fokus på foiling. Förutom massor av racing i allt från kite, Moth och Flying Phantom till nya skapelser. Dessutom ett riktigt seriöst seminarieprogram. Vill man ha koll på nåt som foilar så är det här det händer.

The foiling week™ is the first and only global event dedicated to the amazingly fast foiling boats, their sailors, designers and builders. 2015 edition has taken place the first week of July at Fraglia Vela Malcesine, Lake Garda, Italy.

Här har vi en bra sammanfattning av vad VPLP håller på med. Extra intressant eftersom de är inblandade både i Artemis, Comanche, jättestora trimmisar och i de nya IMOCA-60-båtarna. Kolla in Safran 30 minuter in i filmen.

Spana också in Andrew McDougalls presentation av WASZP, en Moth för oss vanliga människor.

De har också en snygg paketering med bra närvaro på web, Facebook, Twitter, YouTube och Slideshare.