Var är festen?

Jag fick idag hem broshyren som skall pusha för Tjörn Runt.

I augusti är det 1.5 år sedan man lanserade samarbetet med Templar Events. Då skrev jag följande i min rapport.

Nytt var också samarbetet med Templar event. De har tidigare jobbat med Partille Cup, Gothia Cup och en tour med beachvolleyboll. De kan säkert bidra med ny energi och ett externt perspektiv.

Här jobbar man med en långsiktig vision fram till 2023 då man vill ha 500 båtar stadigt. På kort sikt innebär det ett samlat race-område vid Stenungsbron och på längre sikt tror jag vi kommer att se högre visibilitet och lite mer party.

Jag försökte pressa dem på en öltapp redan i augusti, men det tyckte de var lite väl snabba ryck :-)

Men när jag läser inbjudan så kan jag inte hitta något som är annorlunda än tidigare:

Fortsatt utveckling av ”Udden & Baden”
Vi fortsätter att utveckla vår knutpunkt och nav runt Stenungsöbrons båda fästen, ”Udden & Baden”, tillsammans med Templar Events. På vårt Race Center i StSS sjöbodar, ”Udden”, hittar du tävlingsexpeditionen, anmäler dig och kan ta del av resultaten. På ”Baden” genomför vi under fredag kväll skepparträffarna och på lördagskvällen hålls prisutdelningen utanför Kookaburra. Självklar blir det även tillfälle för umgänge med god mat och dryck.

Under 2015 inledde vi utvecklingen av arrangemanget mot en seglingsvecka, ”Tjörn Runt-veckan”. I år lanserar vi tillsammans med Templar Events ett ”Business Race” under torsdag och fredag och kommer även att ha ett stort race med radiostyrda båtar under söndagen.

Är det bara jag som skulle tycka det vore självklart med värdens största grill och ett antal öltappar på gräsmattan nedanför StSS?

Skepparträffar och prisutdelning utanför Stenungsbaden har vi väl haft ett antal år, men vill man ta en bira eller äta något så får man arrangera det själv?

Med 2000 pers på plats under två kvällar, och lite lagom mycket spons, borde det dessutom gå att göra en ganska bra affär på en rejäl seglarfest. Framförallt om man jobbar med event…