Bissen Brainwalk seglar ÅFOR

Jonas Claesson, storseglare och legendarisk bandyprofil, har dragit igång en utmaning inför ÅF Offshore Race. Det är bandyspelaren Mathias “Bissen” Larsson som drabbades av en hjärnblödning 2010 och nu samlar in pengar till hjärforskningen. Läs hela den fantastiska storyn här.

Grymt initiativ, och vi antar så klart utmaningen.

Bissen Brainwalk ger sig ut på djupare vatten och in i seglarvärlden! I samband med ÅF Offshore Race som startar 3 juli så gör Bissen Brainwalk debut inom seglingen. Besök Skeppsholmen för att se Bissen Brainwalk-båten!

SWE 550 Wonderboo Sail Race Team, med bandylegendaren Jonas Claesson, utmanar eliten i havskappsegling i tävlingen ÅF Offshore Race. Teamet skänker 100 kronor per besättningsmedlem till hjärnforskningen genom Bissen Brainwalk!

Dessutom sprider Team Wonderboo vårt budskap genom att ha Bissen Brainwalk-loggan på båten.

ÅF Offshore Race har start i Stockholm den 3 juli och vid Skeppsholmen är det aktiviteter för hela familjen. Här kan du förstås också se Wonderboo – Bissen Brainwalk-båten!

Vi är otroligt glada för Team Wonderboos fina initiativ och följer ivrigt både racet och utmaningen!

Häng med Bissen Brainwalk Gotland runt!