Sveriges bästa coacher?

Jag läste ju nyligen “The Medal Maker”, som handlade om Victor Kovalenko som väl är världens mest framgångsrike seglingcoach. Även om hans metoder kanske är lite traditionella.

Det som har slagit mig är hur likt det är att cocha startups, där unga drivna människor behöver bygga ett team, hitta värdegrunder och mål som tar dem vidare. Och som bygger moment och ger effekt på både kort och lång sikt. Dessutom jag ser ju hur många saker som funkar lika bra ombord i min båt som på ett kontor där medarbetarna förväntas göra saker de inte trodde var möjligt…

Så min enkla fråga är: vilka är bäst på coaching i seglarsverige?

Jag hade velat intervjua dem för att få fram gemensamma nämnare, metoder och bra trix.

Resultatet presenteras så klart här, så kan vi alla lära oss något.