Hermanö Runt – dags för anmälan

Bilden är från 2003 då vi spikade för första gången (Foto: Jerker Nordlander). I år kör vi med Dominant Race Special som borde passa bättre i Hermanö ränna än en gennakerbåt 😃

Årets Hermanö Runt går av stapeln lördagen 1 aug.

Välkommen med er anmälan på mail eller 0709-743334. Vid anmälan ange sedvanlig information (namn, båttyp, segel nr, båtnamn, SRS, ev mätbrev, segelklubb, email, mobil nr, …).

Anmälan senast onsdag 29 juli.
OBS! Ingen efteranmälan i år!
Anmälan om segling utan undanvindssegel senast tisdag 28 juli kl 10, dvs 96 tim innan start.
Betalning av anmälningsavgift (400 kr) till pg 362688-4 eller swish till 123 290 4613 senast 29 juli.

Beroende på Corona situationen och seglarförbundets rekommendationer så genomförs Hermanö Runt 2020 utan samlingar före och efter seglingen – dvs inget kansli med registrering, inget rorsmansmöte, ingen kaffe servering innan start, inget matservering efter målgång och inget publik prisutdelning.
Men själva seglingen vara som vanligt! – och både ”full crew” och ”shorthanded” segling är tillåten.
Information kommer att emailas till deltagare och kommunikation sker digitalt.

Vi har alla ett ansvar att minska Corona/Covid-19 smittspridning genom att undvika trängsel och hålla distans. Viktigast är att inte deltaga om man känner sig sjuk, och hålla god handhygien. Om möjligt, försök att segla direkt till och från kappseglingen. Om ni lägger till innan eller efter segling så sprid ut er i olika hamnar och på olika bryggor.

Om vi visar hänsyn till varandra så kommer det att fungera.

Frågor om Hermanö Runt besvaras på 0709-743334 (av Hans Abrahamsson). Information kommer löpande att delges på Facebook.

Hoppas att vi får välkomna er till västra Orust den 1 aug!

Hälsningar ifrån HKSS & KSK,
Hans Abrahamsson
0709-743334