Öland Runt 1991 | resultat?

Niklas Qvarnström från tangosailing.nu är ju en av de stora kalenderbitarna i svensk segling, och det vore kulö om någon kunde hjälpa honom med resultaten från detta race?

Hej Peter!

Kanske du och “Blur” kan vara till min hjälp…

Det är i sommar 30 år sedan pappa och jag lockades ner till Borgholm för att segla den då ganska stora tävlingen Öland Runt. Ett fantastiskt arrangemang, och det slutade ju inte sämre än att vi tog totalsegern i IMS-klassen.

Tyvärr har jag slarvat bort resultaten. Jag har sökt efter dessa hos arrangörer, seglare och tidningsarkiv utan att lyckas. Blur har ju ett betydligt större kontaktnät än Tangosailing och kanske kan du bidra med hjälp att finna något. 

Kanske åker jag ner till Borgholm och och kollar in Bibliotekets media-arkiv. Men det måste jag göra personligen på plats tydligen.