Skip to content

3 Comments

 1. Peter Gustafsson
  Jun 28, 2021 @ 17:32

  12+27 = 35?

  Reply

 2. Mats V
  Jun 29, 2021 @ 11:11

  …ish… Märklig historia. Supertydligt i NoR att de skall diskas. Sedan kan man tycka NoR är hårt men det kan man inte ändra i efterhand.

  Reply

  • Espen Kuhle
   Jun 29, 2021 @ 15:42

   Hei Mats
   Det er ikke helt korrekt at NoR ikke kan endres. Seilingsbestemmelsene (SI) kan endre NoR hvis de beskriver noe annet dvs. teksten SI overstyrer NoR. Ideelt sett så skal teksten i NoR og SI være så like som mulig men SI gir mer spesifikk informasjon om hva en skal forholde seg til underveis i regattaen enn det NoR gir.
   Jeg må også gå nærmere i gjennom RC’s argumentasjon om hvorfor de valgte å gi en tidsstraff i stedet for en DSQ, men slik jeg kjenner PK’s leder så er han en veldig ordentlig dommer og har sikkert en veldig god forklaring på hvorfor beslutningen ble som den ble.

   Espen Kuhle
   Arrangør og dommer

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.