Close
Skip to content

3 Comments

 1. Andreas Samuelsson
  Nov 17, 2021 @ 17:43

  Spännande
  Samtidigt /nära inpå som klassmästerskap köra VM

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  Dec 1, 2021 @ 14:39

  NoR finns nu upp här.

  Världsmästerskap under Gotland Runt 2022

  Den 3 juli 2022, första söndagen efter midsommar, startar Gotland Runt mitt i Stockholm igen. Om 2021 års upplaga präglades av pandemin och begränsade aktiviteter på land så lovar Gotland Runt 2022 att bli ett stort sommarevenemang och en seglarfest. Dessutom kommer det att bjuda på en världspremiär. Inom ramen för Gotland Runt kommer det ett seglas ett världsmästerskap under det internationella handikappsystemet ORC med bara två personer ombord. VM:et avgörs på samma bana runt Gotland som de som seglar med full besättning och arrangerande KSSS hoppas på spännande internationellt deltagande.

  Starten av nästa sommars Gotland Runt är tillbaka på Stockholms ströms spektakulära arena för att ge publiken på kajer och stränder möjlighet att se starten av världens största årliga havskappsegling. Men det är inte bara på vattnet det kommer att bjudas på nyheter. KSSS Djurgårdshamn som öppnade provisoriskt under 2021 kommer även 2022 att bli hamnen för tävlande båtar. Här kommer seglare och publik att kunna mötas i ”Race Village” från torsdagen den 30 juni till och med startdagen den 3 juli. Det kommer att finnas service för seglarna och möjligheter att tillsammans med publik och fans umgås och njuta av underhållningi olika former. Dessutom kommer KSSS att tillsammans med sina partners också att genomföra seminarier med inriktning på hållbarhet och ökad medvetenhet om tillståndet i våra hav.

  Anmälan till Gotland Runt Offshore Race 2022 öppnar den 10 december och antalet tävlande i Gotland Runt kommer att vara begränsad till 230 båtar och 70 båtar för världsmästerskapet.

  Reply

 3. Håkan A
  Dec 4, 2021 @ 20:03

  Välkomna till Gotland Runt 2022.

  Som ni ser har vi publicerat NoR för Gotland Runt.

  NoR till ORC Double Handed World Championship 2022 publicerar vi nästa vecka. Anmälan öppnar den 10 december.

  Gotland Runt Race Management Team
  Håkan A

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.