Skip to content

3 Comments

 1. Bengt
  Jul 7, 2023 @ 09:01

  När man tittat på den en stund, känns doghouset riktigt coolt (men de där stagen under taket måste ju vara i vägen) Nästa självklara steg måste vara en ruff med möjlighet att titta ut genom rutorna…
  Ang. nödroder. Är det verkligen värt att ha ett roder med roderaxel med alla de risker det innebär? Vågor skrot, späckhuggare och annat kan ju orsaka läckage. Vissa båtar, t.ex J88 och många fler, funkar ju utmärkt med rodret på akterspegeln.

  Reply

 2. Johan
  Jul 8, 2023 @ 22:30

  Varför kolfiberrör på mantåget för om masten?

  Reply

 3. Peter Gustafsson
  Jul 10, 2023 @ 08:37

  Får focken att rulla över mycket enklare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.