Sweet… Elan 410


Nya Elan 410 visades på Düsseldorfmässan. 12.27 x 3.91 x 8.300 kg.

Enligt Seilas skall Tor Holte kappsegla en vid sommarens shorthand-race. Tydligen med lång spinnbom a la TP52 och assymetriskt för hela slanten. Cred för en “Grand Prix Racing”-uppgradering med kolfiberrigg + racingköl och att man publicerar prestandasiffror när båten lanseras.

3 Comments

  1. Author
    Peter Gustafsson Jan 22, 2007 Reply

    Ja, ja… lite lite husvagn är det!

  2. Stefan Jan 24, 2007 Reply

    Inte så lite heller. Nyss hemkommen från Boot där jag var i många båtar men jag har för mig att Elanen var extremt fyrkantig i inredningen med massor med hörn att slå sig i. Men Rod Humphreys båtar seglar ganska bra.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.