Sweet… X-41 video


Raymarine Warsash Spring Series var ju inställt i söndag då man inte lyckades ankra startfartyget (kan intyga att det både blåste rejält och haglade). Yachting World var dock ute och tog blider på “Legally Blonde” (man kan tycka att man borde valt ett annat soundtrack?):

4 Comments

 1. Pelle Mar 23, 2007 Reply

  Det ser ju ut som det rör på sig…18 knop i 35 knops vind påstås det på SA av dom som var med……men jag inte låta bli att tycka att det ser ut som båten plöjer med sig en dja massa vatten. Men det är kanske det man får betala för en schysst IRC-rating.

 2. Author
  Peter Gustafsson Mar 23, 2007 Reply

  Nänä, sådär ser det inte ut med en riktig gennaker på peke ;-)

  Tydligen strömt och så, så det kan se lite konstigt ut.

 3. Vaffe Mar 23, 2007 Reply

  Hoppas bilderna blev bättre än filmen…..

 4. Martin Mar 25, 2007 Reply

  X-41 verkar vara en väldigt fin båt men om man kollar på:
  http://www.x-yachts.dk/uploads/X-41-3D_SideA_RGB(4).jpg så ser man att den har vissa släktdrag med en dräktig ko i undervattenskroppen och därmed inte så konstigt att den drar upp en ganska ansenlig häckvåg, det är ju ingen GP42 eller Stompcraft. Det verkade dock gå undan i trots det.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.