Kalenderpojkar 2009

Jag har börjat tjuvöppna julklapparna. Ett stort platt paket innehöll Seldéns kalender för 2009, där jag faktiskt lyckats få med två bilder. Inte varje dag man får samsas med Dan Ljungsvik och Rick Tomlinson.

seldenkalender-2.jpg
Aprilpojke är hårdvindsälskaren Bengt Falkenberg och hans ännu hårdare besättning. “First 45. Hard wind lovers on Teknova during 2008 ORCi Europeans at Marstrand. CC263 carbon mast, SC118 carbon spinnaker pole.”

seldenkalender-1.jpg
Septemberkille är snyggingen Martin Nilsson och hans ännu snyggare besättning. “Salona 37 Capio during 2008 ORCi Europeans at Marstrand. Seldén C211 mast, B230 racing boom, SC088 carbon spinnaker pole.”

2 Comments

  1. wm Dec 21, 2008 Reply

    Cool! – grattis!

    /

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.