S/Y Wind över Atlanten


Vi är många som har följt gänget på Lata Latituder eller S&S 47 Wind när de skulle segla ARC. Ett glatt gäng som trots massor av bekymmer och haverier renoverar den slitna båten, tar sig till start (alldeles för sent på hösten) och över Atlanten.

3 Comments

  1. Jakob Jul 25, 2011 Reply

    Verkade vara en riktigt mysig segling. Keep it up

  2. Christoffer Aug 15, 2011 Reply

    Hej, jag är väldigt intresserad av att segla över Atlanten. Har vart runt och sökt lite, men hittar inga sidor med någon direkt information om vart man vänder sig. Vet ni någon bra sida eller personer man kan vända sig till. Skicka gärna svar till min email.
    Mvh
    Christoffer

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.