Skip to content

3 Comments

 1. Göran Thingvall
  Nov 14, 2006 @ 21:34

  Äntligen ett vettigt beslut vad gäller Gotland Runt. Nu skapas det möjlighet för vanliga dödliga seglare att ha råd att vara med på GR. Jag som seglar både entyp med min Neppare och lite Lys med min Nova har inte möjlighet att satsa på både entyp och ORC eller IMS med min Nova. Nu finns det en möjlighet att jag kommer att delta med Novan på GR. Tänk om vi skulle kunna bli egen klass något år som vi blev på Lidingö runt. Det vore väl kul. Jag kommer inte att kunna vara med 2007 men hoppas att jag kan deltaga 2008 om det nu lyckas med Lys. Vidare kan man konstatera att ingen mätregel är eller kommer att bli helt rättvis, det får man leva med. Jag tycker inte att det är så mycket att gnälla om helt enkelt. Är det så att man vill ha rättvisa så får man välja att segla entyp. Då finns det sällan något annat än sig själv man kan skylla på. (Tyvärr:-)

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  Nov 14, 2006 @ 23:08

  Tack för feedback Göran – verkar som folk är positiva till detta. Skall bli kul att se hur mycket båter det blir till sommaren!

  Reply

 3. Gotland Runt 2008 | Serendip | blur
  Jul 14, 2008 @ 13:01

  […] synpukterna från mötet och kanske även från vårt ”Hur ska vi rädda Gotland runt”-brev (publicerat på blur.se november 2006). Det var ”kanonbra” att öka deltagandet från 210 båtar år 2006 till över 280 båtar i […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.