Skip to content

5 Comments

 1. Vaffe
  Mar 2, 2007 @ 10:02

  Men Peter du kommer ju bara längre och längre ner i det sexistiska träsket ;-)

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  Mar 2, 2007 @ 10:20

  Don’t shoot the messenger!

  Jag bara rapporterar vad som händer :-)

  Man kanske kan dra slutsatsen att folk som seglar Transpac i en 30-fotare inte har så bra koll på vad som är rätt och fel?

  Reply

 3. Claes Nettelbladt
  Mar 2, 2007 @ 18:47

  En modern uppföljare till Norlin 31:an Jennifer från Nynäshamn, som seglade Gotland Runt i säkert femton år. Den båten var också känd för sina “studier”. Ehuru här var man något mer försiktig och monterade dom i taket ovanför kojerna. Därmed såg inte besättningens fruar dessa konstverk vid en snabb besiktning innan båten lämnade Nynäs för trippen upp till Sandhamn. Då vi ofta kom i mål ungefär samtidigt, kom vi att i Jennifer ha många djupt intellektuella diskussioner om vad som var rätt och fel i detta sammanhang. Man kan dock säga, att ju längre diskussionerna blev, desto mer positiva blev omdömena…

  Reply

 4. Peter K
  Mar 3, 2007 @ 15:22

  Befriande. Här finns det iaf ingen som försöker påskina att det skulle vara stor konst som sitter upptejpad i förpiken.

  2200 distans kräver sinnlig stimuli vid skinnbanjospel lär vi oss här. Har svårt att se att det skulle vara något fel i det.

  Vaffe har fortfarande inte fattat något… lol

  Reply

 5. Vaffe
  Mar 4, 2007 @ 17:56

  Det känns skönt Peter att du är här för att hjälpa mig förstå hur allt hänger samman. Även om jag hade lite svårt att förstå varför du tyckte att det var roligare (och tydligen helt ok?) att onanera till porr i taket än Pirellikalendern men min enkla hjärna kanske inte skall fårstå sådant.
  Nu när du har lärt mig ordet sexistisk och ändå har ordboken framme så kanske det vore bra om du slog upp två andra ord som kan vara bra att kunna – Humor och Ironi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.