Skip to content

3 Comments

 1. Emil W
  Mar 30, 2007 @ 16:19

  Ray har jag och strömberg seglat en hel del för “down under”. Härligt gäng, Ray jätteskön kille och ägare, dessutom riktigt duktig seglare, och steve en väldigt duktig taktiker. Brukar bla vinna 11 VM då och då.
  Ray äger Quantum i australien och därav namnet quantum racing team.

  Inte för att elda på debatten om hdc igen men racet ifråga pekar lite på att IRC ännu inte lyckats lösa problematiken med canters, så fort det blir övervägande undanvind så är racet redan klart, när det skall till att kryssa kan man lika väl packa ihop. Seglar man hdc kan man fortfarande bara jämföra likvärdiga båtar.
  IRC/IMS, same shit diffrent name (and boats)…

  Peter, såg din fråga i ett tidigare inlägg, säsongen är inte helt spikad, en del grejer är klara men det kan snabbt ändra sig. Såg att du köpt ny holk, vore kul att hänga på och testa den nån gång.

  Hade!
  Emil

  Reply

 2. Jan
  Mar 30, 2007 @ 18:13

  Skall vi ta en IMS/IRC diskussion? ;)

  Reply

 3. Emil
  Mar 30, 2007 @ 21:17

  Haha, nä jan, det orkar jag inte. Dessutom äger jag ingen båt och har absolut inga planer på att skaffa en. Tror det är bättre att ägarna gör upp vad dom vill ha och sen får vi andra segla vad som erbjuds, oavsett bokstavskombination.

  32 knottar e ta mig sjutton inte dåligt för en ypperlig cruising båt. Svängande kölar e bara så jäkla rätt. Kan ge mig sjutton på att de hade stereon på max under tiden. “we come from the land downunder! fair dinkum mate, lits fackin’ sind it mate!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.