Skip to content

6 Comments

 1. Peter K
  May 5, 2007 @ 22:51

  Verkligen sweeeeet!
  Hoppas bara att den kommer med ett mindre kärnkraftverk ombord som matchar all elektronik. Seglade just en båt från Azorerna som hade 4 elektriska Anderson winchar ombord. Jisses vad mycket ström de plus autopilot plus radar nattetid drog. Trots en batteribank på 700Ah fick vi köra det dieseldrivna elverket 3 timmar per dygn.

  Reply

 2. Dennis
  May 21, 2007 @ 20:30

  Luca Brenta lär ha en 60 fotare på gång, med inredning ritad av ingen mindre än den världsberömde arkitekten John Pawson. Byggs av Knierim-yachtbau i Kiel. Tänk om ett svenskt varv skulle anlita Cleasson-Koivisto-Rune för inredningen..! inget mörkt trä å blå dynor då inte..

  Reply

 3. Peter Gustafsson
  May 21, 2007 @ 20:36

  Ja, visst är det konstigt att inga nordiska båtbyggare bryter ny mark när det gäller båtinredning?

  Eller är det så att de svenska/tyska kunderna är hopplöst traditionella?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.