Skip to content

3 Comments

 1. Tomas Nordh-O.S.T.en
  Jun 29, 2007 @ 10:33

  Cool gennakernedtagning när det återstår 3:10 av filmen. Den formligen ramlar ner i lä bakom storseglet och verkar inte ha fallet med sig i fallhornet. Det ser ut som om en mastman sitterlängst upp och släpper seglet. Det går ju ruggans mycket snabbare än om fallet ska löpa med. Har jag missat något? Är det såhär de stora heta båtarna gör nu för tiden? Det gäller ju att det gennakern är helt i lä nära bakom storen annars kan det bli långa armar mot slutet av bärgningen.

  Tomas

  Reply

 2. Emil Wiberg
  Jun 29, 2007 @ 11:02

  Nja, sådär skulle du aldrig göra om det inte vore så att du hade problem med fallet. Om du bara dumpar fallet eller som på filmen kapar, vilket speakern hävdar, eller som förmodligen skedde “spikar” av det hamnar en hel del av seglat i spat och det är ju ingen höjdare av många anledningar…

  Reply

 3. Emil Wiberg
  Jun 29, 2007 @ 11:50

  men det ser coolt ut..! fast ge mig en VX40 framför en 100 fotare vilken dag som helst…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.