Skip to content

9 Comments

 1. /HenrikB
  Dec 4, 2007 @ 23:21

  Reply

 2. Jonas Claesson
  Dec 5, 2007 @ 11:02

  Äntligen ett solo race i Swe!!!! Maran i ny version.

  Reply

 3. Hansen
  Dec 5, 2007 @ 20:02

  Jonas!
  Hur har det gått med rodret och balansen?

  Reply

 4. /HenrikB
  Dec 5, 2007 @ 20:53

  Precis vad jag tänkte fråga ;)

  Reply

 5. Jonas Claesson
  Dec 5, 2007 @ 23:12

  Tjena boys!

  Jo ja tackar 8 cm fel var balanspunkten. Jag har hållt på som fan i 2 veckor men bara kommit knappt halvägs. Satte 4 första spanten idag ( samma konstuktion som ditt Henrik) Målet är att segla i mellandagarna så jag kör på det. Hur blir det på maran nu då H på med rulle och kör solo??? I år ska jag ha en lika lång bom som du hade/) /). Siktar på och ta dig. Vad händer för dig då Hansen?

  Reply

 6. /HenrikB
  Dec 5, 2007 @ 23:28

  Hehe, 8 cm?? det låter ju som du vänt rodret bak och fram… ;)
  Bara att ligga i om du skall bli klar till mellandagarna, hur gjorde du hjärtstocken?

  Jag är lite mer social av mig, kör med Johan dehär gången med! Jag kanske skall slipa botten och spackla kölen till i år, så att vi inte blir frånåkta, man får se till att spara lite förbättringar till varje år!
  En ny G2:a är på önskelistan, vi var ju lite känsliga för vindväxlingar på kryssen utefter Öland sist…

  Reply

 7. Jonas Claesson
  Dec 6, 2007 @ 09:50

  Ok ja hade träkärna och lindade riktat kol runt. På min önskelista finns också mycket. Bla mindre skit bakom rorkulten samt ett storsegel. Blåste ur hela akterliket på vägen till Onestar. Sedan skall jag köra IRC i England så måste man ju ha Code 0 det är ju dessutom ett perfekt solosegel. Får hoppas tomten är på sin bästa sida i år.

  Reply

 8. Tom O
  Dec 6, 2007 @ 16:10

  Reply

 9. Mats V
  Dec 11, 2007 @ 15:50

  Shorthand vekar kul – det blir nog dags att prova så småningom! Men ibland kan det vara jobbigt att vara ensam ombord. Lyssna på Ola Falk som för ett par veckor sedan var på väg hem till Sthlm med sin Pogo 850… http://www.sr.se/webbradio/?type=db&Id=890544&BroadcastDate=&IsBlock=0

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.