30 anmälda till Simrad OneStar

Nu är det trettio man på listan. SEILmagasinet skriver:

30 påmeldt til Simrad OneStar – foreløpig

Det er i dag 120 dager igjen til starten går i Simrad OneStar, og deltagerlisten er nå nådd opp i 30. Det er allerede nå like mange som startet i fjor. Listen inneholder mange spennende deltagere.

Det er kanskje aller størst grunn til å merke seg de tre utenlandske deltagerne som både er med på å dokumentere at Simrad OneStar er i ferd med å bli en internasjonal begivenhet, pluss at de også tilfører deltagerlisten spennende kvalitet.

Mest langveisfarende er foreløpig Raimonds Plavins fra Latvia, som stiller til start i en Pronavia 38. Dernest følger Jonas Claesson, som også deltok i fjor i sin Humphreys 30, pluss at han i år får følge av landsmennene Ola Falck i en Pogo 8,50 og Peter Gustafsson i sin J/109. Alle vil trolig sette sitt preg på resultatlistene.