Mer båtfixande

Högtryck i båtfixerisvängen. Kolfibermaster skall lagas, roderlager skall plastas (kanske) och alla leveranser av nya båtar är försenade. Sedan finns det de som tränar hårt. Spiff och Manixen är väl ivrigast i Göteborgstrakten.

corby2602.jpg
Här har vi en Corby 26 på väg till Stockholm. Sugen på att provsegla nån gång efter 12:e maj? Vi får se den på Lidingö Runt!

CIMG1045 (3).JPG
Skandinaviens första A40 RC på väg till Oslo via Sjösättning i Belgien. Man hoppas hinna till starten på Helly Hansen Skagen Race om en vecka.

onico.jpg
Marcus Sylvin står och spacklar kölen på Dufour 40 Onico i Björlanda. Tydligen vann en sådan IMS-VM 2005? Cool, ända tills det visade sig vara i IMS670… Vi får se vad Björn Hansen kan uträtta med den där under EM.

ready.jpg
Den här då? Smoooooth! I morgon åker den i…