Skip to content

1 Comment

 1. Fredrik
  Nov 2, 2008 @ 11:08

  This is the shit om någon undrar. Bra båtar (med numera överkomliga priser på 2:a handsmarknaden), entyp, samlar stora fält på många ställen i världen (och växer hela tiden), grymt konkurrens. Är det inte himla sorgligt att M24 inte är en klass i Sverige?

  Men nu ser klassen stark ut i Norge, och där kommer den nog att stärkas ytterligare de närmaste åren nu när de fick EM2011. Nuförtiden måste man inte åka genom hela Europa för att segla i stora fält.

  Nu när VM går i Tallin 2010 och EM i Norge 2011, är det inte dags för alla som varit sugna på M24 under många år att få tummen ur, så att vi får den internationella entypsklass som åtminstone jag tror Svensk segling hade mått väldigt bra av. (Och skit i de klasser som krystas fram här hemma lokalt bara för att någon skall tjäna lite pengar. Här har vi en etablerad klass som attraherar de bästa i världen.)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.