Skip to content

3 Comments

 1. schvidja
  Nov 10, 2009 @ 20:02

  Höga Kusten är ett mycket fint område att segla i höga berg och djupa hav, inga grund och fina hamnar. Jag ska delta för första gången på Ulvö-regattan i sommar som också är en deltävling i Storbåtscupen som arrangeras av 5 klubbar i området. De har också ett intressant handicapsystem som kallas SBC http://www.mnsf.y.se/storbatscupen/regler.htm. En bra blogg som täcker tävlingarna Sundsvall-Höga kusten http://petno.wordpress.com/

  Reply

 2. Racemaster
  Nov 10, 2009 @ 21:41

  Självklart så kommer vi med dit. Båten har bytt namn till X-bones efter alla frakturer på besättningen ,bla ett allvarligt fotledsbrott just på Ulvön (2007),
  Var inte med 2009 pga av benbrott hos skepparen….

  X99 SWE 67

  Reply

 3. Fredrik
  Nov 11, 2009 @ 15:17

  Vi semesterseglade på Höga Kusten för första gången i somras. Hela familjen älskade det och att delta jubileumsregattan var en otrolig upplevelse. Underbart gemytligt, sagolik miljö och riktigt bra seglingar. Min son uttryckte det bäst när vi satte kurs söderöver… “hit kommer vi gärna igen, eller hur pappa?”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.