Kalenderflickor & pojkar 2010

Nu har jag börjat tjuvkika i julklappspaketen. I ett av dem låg Seldéns kalender för 2010, och precis som förra året har jag lyckats få med två bilder. Mycket kul.

selden2010_januari-1.jpg
Direkt i januari så är det tjejerna och killarna på Finn Flyer 36 Manix2 som visar upp sig. Bilden är från ORCi EM och SM i Ystad, som bjöd på fantastiska förhållanden både för de som seglade och för oss som fotade. Och Manix2 gör sig otroligt bra på bild. Även Finn Yachts toppar med mina bilder.

selden2010_februari-1.jpg
Och redan i februari är det dags igen. Då är det Ludvig Daae och hans team i Bavaria 42 Match Illle Moro som dyker upp. Jag är inte riktigt nöjd med den här bilden, men Seldén gillade den. Den är tagen under Elvstrøms träningshelg i Son, som var ett mycket trevligt arrangemang. Det lutar åt att jag åker dit och fotar nästa år också…