Jobba i Norge?

ELV_NOR_A4_staff_2010.jpg
Det här kan ju vara något om man vill jobba med segling i Norge? Dessutom är Espen och gänget på Elvstrøm i Norge förbannat trevliga.

Elvstrøm Sails Norge A/S ble etablert i 1996 og er i dag en av de største aktørene i Norge innenfor området seil & rigg. Selskapet har 6 ansatte og hovedsete i Tønsberg. Elvstrøm Sails er representert flere steder i landet gjennom lokale forhandlere – såkalte ”Sailpoints” og er tilknyttet Elvstrøm Sails International Group.

For å styrke vår organisasjon langsiktig søker vi
en sulten & serviceinnstilt SALGSMEDARBEIDER

Sentrale arbeidsoppgaver vil være salg av produkter som omfatter seil, rigg og seiltilbehør, samt oppfølging av nye og gamle kunder.

Vi ser etter en person som er serviceinnstilt og omgjengelig, er fleksibel og villig til å yte høy arbeidsinnsats. Du bør ha normalt gode datakunnskaper, og være over middels seilinteressert (nødvendigvis ikke regattaseiler), men gjerne med et aktivt kontaktnett.

Salgserfaring fra andre bransjer er en fordel, men ingen betingelse. Vi ønsker en person som er voksen nok til å være ydmyk i forhold til kunden og som er villig til å ta imot ny lærdom. At du er selvgående og trygg på deg selv er absolutt et ”must”.

Vi tilbyr rette vedkommende utfordrende og varierende arbeidsoppgaver. Et ungt, positivt, uformelt arbeidsmiljø i splitter nye lokaler ved sjøen og konkurransedyktige betingelser.

Ytterligere opplysninger kan innhentes hos daglig leder Espen Kamperhaug på telefon 3341 4140 eller kontorsjef Linda M. Løn på telefon 3341 4143. Skriftlig søknad med attester og referanser, senest 15. februar 2010 til info@elvstromsails.no.