Skip to content

2 Comments

 1. Mats
  Feb 5, 2010 @ 08:52

  Vilka experter skriver du om? -Vad jag förstår så borde Oracle vara snabbare på kryss eftersom kryssvinklarna blir bättre med vinge. – Samt, som Russel själv sade: blir det lätt vind vinner Alinghi, blir det mycket vind vinner DoGzilla.

  Reply

 2. skipper Worse
  Feb 7, 2010 @ 11:33

  “Experterna tror att Alinghis katamaran är snabbare på kryss, medan BMWs vingsegel har mera krut på undanvind.”
  He, måste väl ändå vara tvärt om?? Speciellt med de individuellt ställbara panelerna akter om vingen borde trimaranen dra ifrån på kryssen (och möjligen få stryk på länsen), men jag kanske har missat något.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.