Hannah White till shorthandedforum


Nu är det klart att Hannah White kommer till GRPMS Nordic Shorthanded Forum på Allt för Sjön. Hon startade sitt första OSTAR (solorace över Atlanten) som 22-åring, men tvingades bryta. Förra året fullföljde hon i en Figaro II, och blev då mångas favorit.

Dessutom har vi miniseglarna Staale Jordan, känd från senaste Mini Transat, och Ulf Brändström, som berättar om sitt projekt.

Tre personer med olika bakgrund och mål med sin segling – men de förverkligar sina drömmar – och just därför bra källor till inspiration!

För er som vill ha handfasta råd, så kommer förra årets vinnare av Watski 2star Baltic, Jonas Svensson & Andreas Emmoth, och berättar om sitt vinnande race. Och Anders Lewander kommer att att dela med sig av sina erfarenheter. Plus massa trevligt mingel så klart.

  • Lördag 13:e mars, 15:00-17:30
  • Allt för Sjön, Stockholmsmässan, lokal K11
  • Anmälan här (begränsat antal platser)

grpmsshorthandedbanner.jpg