Skip to content

3 Comments

 1. fills
  Mar 8, 2010 @ 10:57

  Det var värst vad Ker är representerad!

  Känns som om att det här produktbladet blev lite bättre formulerat än det föregående (Ker40)! Riktigt smutt båt faktiskt, hoppas den letar sig hit..

  Reply

 2. johan
  Mar 8, 2010 @ 21:56

  Den ser onekligen fin ut, men jag skulle nog välja den gamla godingen 11.3 ifrån Ker stallet (ingen som har en sådan till salu?). Jag blir aldrig klok på inredningsstilen i båtar som är någon sorts hybrid av en självsanerade japansk hitech-toalett och lyx-espressobar på en internationell flygplats samt slängar av ädelträ.. I övrigt så kan jag offra mig!

  Reply

 3. Sweet… Sydney GTS43 | BLUR
  Jul 24, 2010 @ 04:15

  […] want to subscribe to the RSS feed for updates on this topic. Sydney Yachts har inte hunnit få sin GTS37 i sjön förrän det är dags för en storasyster från Ker. Ser ju sportig ut och kan man landa […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.