Mange + Roger i Västerås

Jorden_runt_pa_80min2011.jpg
Återigen dags för bra seminarier i Västerås. Först ut är Mange Olsson (killen som är överallt just nu) och sedan är det dags för
Roger Nilson.

Du har väl inte missat att anmäla dig till Magnus Olssons föreläsning 9-feb?
 
Magnus Olsson besöker oss nästa vecka den 9-feb, Mange har ju besökt oss tidigare och denna gång kör han åter en föreläsning där han berättar om livet som seglare och om sina äventyr ute på haven.
 
Denna föreläsning ej är samma som förra året!
 
Mange är Sveriges mest kände kappseglare och för många är hans namn synonymt med Whitbread och Volvo Ocean Race, seglarvärldens mest dramatiska och prestigefulla tävling. Nu senast som skeppare på Ericson 3 under Volvo Ocean Race.
 
– Södra Oceanen är det ballaste havet man kan segla på om man gillar havskappsegling. Det är det mäktigaste havet, dom största vågorna, dom djupaste lågtrycken och långt från ära och berömmelse. Det är så olikt allt annat att man undrar, hur fasen ska jag klara av det här? Men på något sätt så gör man det. Den är speciell Södra Oceanen, du känner dig verkligen utlämnad till naturen, det är stort.
 
Låter det spännande? Kom då och ta del utav detta föredrag den 9-feb
 
Anmälan gör du till följande mail adress. persson.jocke@tele2.se. Mer information på www.wss.se eller så når du Jocke på 0702-66 70 03
 
Välkommen!

roger_nilson2011.jpg