Seglarmodet 2011 | Musto

Vi ville få lite koll på vad som gäller inför årets säsong, så vi ordnade en liten “shoot out” mellan Mattias Rahm på Musto (Trendmark) och Tobias Johnsson på Henri Lloyd (Sportmanship). Vi gav dem samma förutsättningar, och så fick de fria händer att göra sin grej. Och så fick Stefan Blom filma resultatet.

Man skulle klä tre olika seglare: en aktiv racingseglare som kör Melges 24 eller Express på Marstrandsfjorden, en havskappseglare som skall segla Gotland Runt på en 40-fotare och till sist någon som bara skall segla till närmaste värdshus på fredagen.

Idag Musto, i morgon Henri Lloyd. Och vill man titta närmare på plaggen och vad de kostar så kan man göra det här.

Disclaimer: jag är engagerad i Happy Yachting, som
kan ha intresse av produkter som nämns i artikeln.