Chalmers ordnar workshop i segling

workshopsheader.jpg
En kul initiativ från Chalmers, regionen, Västsvenska idrottsförbundet och GKSS. Kolla in hela programmet.

Hej seglingsintresserade!

Det har startats ett mycket spännande samarbete mellan forskning och segling. 

Chalmers styrkeområde Materials science, VG-regionen, Västsvenska idrottsförbundet och GKSS har inlett ett samarbete som skall leda till forskning kring segling som idrott på elitnivå. 

Från GKSS sida är detta initiativ en stor möjlighet för oss att få input till våra elitseglare hur de kan få hjälp att förbättra sina möjligheter både prestations och resultatmässigt. 

För att samarbetet skall få en flygande start kommer det att eftermiddagen fredagen den 23 mars att hållas ett seminarium på Chalmers Lindholmen där vi kommer att bilda grupper som skall leda forskningen framöver. 

Min roll i sammanhanget är att agera som GKSS representant och vara “beställare” av den forskning som vi tror våra elitseglare kan ha nytta av. 

Men vi behöver hjälp av er som är seglingskunniga om segling som elitidrott. Vi behöver hjälp av de som är intresserade av forskning inom segling i allmänhet och av de som kan hjälpa till att styra inriktningen på forskningen i synnerhet. Jag skulle gärna se att ni som får detta mail kunde komma på eftermiddagen den 23:e, och att ni gärna sprider inbjudan vidare till de som ni tror kan tillföra ytterligare till de diskussioner som kommer att uppstå under eftermiddagen. 

Vi hoppas också att schemat i sig skall kunna bjuda på en hel del intressanta föredrag om elitsegling på olika fronter. 

Hjärtligt välkomna och glöm inte att anmäla er via: materials@chalmers.se senast den 19/3
Har ni ytterligare frågor bistår jag gärna. 

Christian Finnsgård

Avd. Logistik och transport
Teknikens ekonomi och organisation
Chalmers tekniska högskola
SE-412 96 Göteborg
Tel. 031-772 13 53
christian.finnsgard@chalmers.se