Fredagsintervju med Strömberg v16

vor120409_riou008.jpg
Hittar man här. Martin var ju också huvudperson i dagens G-P. Välförtjänt uppmärksamhet.

Hur känns det nu när du har lite perspektiv på senaste etappen?

Det är ju helt klart en väldigt tuff sträcka men det kanske man glömmer av så småningom.  Nu dröjer det i alla fall ett tag tills jag kommer tillbaks till Södra Oceanen om jag någonsin gör det. Under de värsta dagarna av etappen tänkte jag att det här är sista gången och det kanske tar ett år att glömma den känslan.

Hur ser det ut inför nästa etapp?

Det blir nog mycket kryss i början, sedan genom Doldrums och efter det en hel del reaching vilket passar oss. Om vi har lite mer tur genom Doldrums än tidigare och ligger bra till efter det så tror jag det ser bra ut.


Det är många som säger att vi förlorade en seger i den senaste etappen men det var ju faktiskt en bit kvar när masten föll. Huvudsaken är att vi är med och hugger och från och med nu kommer varje poäng kännas viktigare.