Skip to content

12 Comments

 1. Sir
  Sep 13, 2012 @ 05:47

  Kan möjligen förstå Segling, att de inte hann med… Men övriga är ju inte bra. http://Www.Regatta.nu har en lång intervju med Rasmus. Bra jobb Arne!

  Reply

 2. Fredrik Lönegren
  Sep 13, 2012 @ 07:38

  Liknande sak- nu är det F18 Worlds, synd att inte SSF och KSSS bryr sig. Heja Sverige.

  Reply

  • Patrick L
   Sep 13, 2012 @ 09:37

   Fredrik Lönegren, jag tror nog att både KSSS och SSF “bryr sig”, tror inte du det? Men ingen av de organisationerna har pressavdelningar som kan följa alla event som finns och skriva materialet, det är ju inte ens säkert att de känner till att någon från klubben deltar!

   Skall det publiceras information så bygger det på att deltagarna eller arrangörerna föder dessa organisationer med information. Så är det även på blur.se om man vill att något skall publiceras. Peter spenderar inte sina dagar med att dammsuga nätet på event utan postar sådant som kommer till honom, ju färdigare material desto större chans till publiciering. Och så bevakar han själv ett antal event som ligger honom närmast.

   I det perspektivet är bloggar väldigt bra instrument eftersom vi som läser och kommenterar här utgör en väääldigt stor “redaktion”. Här finns hundratals personer som känner till detaljer, letar upp länkar, söker information och kan posta den rakt ut i målgruppen via kommentarsfältet.

   När vi seglade Farr 30 VM i Hyères 2010 skickade vi färdigt material med både text och bilder till både KSSS och Search Magazine. Båda publicerade, KSSS publicerade en notis varje dag och Search publicerade en artikel vi skrev. Jag är övertygad om att detsamma sker om killarna på F-18 VM skickar material. Skriver de en racerapport och skickar till SSF tror jag nog den blir publicerad. Alla som placerar sig väl på internationella event brukar dessutom komma med i SSFs årsberättelse vilket kanske inte har nyhetsvärde men däremot historiskt.

   Reply

   • Sam V
    Sep 13, 2012 @ 09:44

    Hear hear!

    Reply

   • Fredrik Lönegren
    Sep 13, 2012 @ 09:50

    Självklart så ska man förse media och klubben/ förbundet med löpande info, men nog ska man förvänta sig att två så tunga organisationer har lite koll och hejar på.

    Reply

 3. Per
  Sep 13, 2012 @ 08:52

  Läste i Search magasine igår kväll en samanfattning och resultat i samtliga OS-klasser! Sidan 66 till 69, nu när jag ser efter. 4 sidor med andra ord.

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Sep 13, 2012 @ 09:52

   Sorry. Min “tipsare” hade väl inte läst ordentligt. Uppdaterat.

   Reply

 4. Patrick L
  Sep 13, 2012 @ 12:51

  Såg just att nästa nummer av segling innehåller 16 sidor OS-special. Kanske blir det värt pressläggningen, blir intressant att se.

  Reply

  • Sam V
   Sep 13, 2012 @ 14:57

   Seglings guldnummer trillade just ned genom min brevlåda. Sex sidor OS av redaktionen, några fler från förbundet. Helt ok.

   En helt annan fråga. Jag har en bild publicerad i numret. De fick ok att använda den, utan ersättning, mot att de angav mig som fotograf. Vilket inte skett. Är det ok?

   Reply

   • Sam V
    Sep 13, 2012 @ 14:58

    Sorry, lite brådis där, jag är angiven som fotograf. Ok.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.