Wessel & Vett Classic Meter Yacht Cup


Snygga båtar fångade av Mick Anderson / SAILINGPIX.DK.

Vedlagt finder I billeder af den norske 12mR ’Vema III’, som i weekenden vandt kapsejladsen Wessel & Vett Classic Meter Yacht Cup, der blev sejlet fra Kongelig Dansk Yachtklub i Tuborg Havn.

’Vema III’ er en 12mR yacht, designet af Johan Anker, Norge, og bygget af Anker & Jensen i 1933. Båden blev totalrestaureret af Walsteds i 1999/2000. Båden er hvert år til vinteropbevaring og vedligholdelse hos Walsted, og med weekendens sejr beviste den gamle dame, at dens oprindelige hurtighed er intakt.

– Vi havde god fart i alle søndagens tre sejladser og sejlede stærkt på kryds, og på læns sejlede vi bedre end vi har gjort i lang tid, fortæller Eivind Bøymo-Malm fra Elvstrøm Norge, som var taktiker om bord.