Skepparkrans?

skepparkrans
Snart är det båtmässa, och den här reklamen rullar på många av bussarna i stan. “Fri entré för alla med skepparkrans” är ju lite lagom Göteborgslustigt. Eller?

Har man följt diskussionerna om “det nya båtlivet” och hur hela branschen inklusive många av klubbarna, brottas med föryngringen, så är det inte lika roligt. Är detta ett bra sätt att locka fler som är under 25 att ta sig till mässan för att bli sugna på båtlivet? Eller har man gett upp den fighten och kör ett race till på samma målgrupp som köpte Maxi 77 när den var ny?

Jaja. Det kommer i vilket fall att bli lite kul aktiviteter för yngre seglare. Seglarbaren är tillbaka med massa kul föredrag, Bohusracet har 3 timmar på stora scen (med fokus på nya seglare) och flera av utställarna verkar ha lite hyss för sig. Blurs guide till båtmässan borde komma inom kort.