Olympiacafé på Chalmers 7 februari

Chalmerist – och OS-medaljör?

Möt fem olympier som delar med sig av sina erfarenheter av hur man framgångsrikt kombinerar elitidrottande med studier. Rasmus Myrgren och Vendela Santén hade båda avslutat sina studier när framgångarna kom på OS, men hur gör de elitidrottare som är studenter på Chalmers under sin idrottskarriär? Astrid Gabrielsson (Arkitektur) och Niclas Düring (Industriell ekonomi) representerade också Sverige under OS i London. Robert Kronberg erbjuder ett annat perspektiv med studier vid Göteborgs universitet och en lång friidrottskarriär.

På vårt Olympiacafé får vi alla möjligheter att ställa frågor hur man framgångsrikt kan kombinera en idrottskarriär med Chalmersstudier. Och vi får höra en del om vad Chalmers kan erbjuda för stöd till elitidrottare.

Fakta om deltagarna (se även bifogat dokument):

Rasmus Myrgren läste Maskinteknik och har deltagit i OS 2008 och 2012 i Laser. Ett VM-brons och ett OS-brons.
Vendela Santén läste Industriell ekologi, och doktorerar nu inom logistik. Vendela deltog i OS 2004 och 2008 i 470. Ett VM-guld och ett OS-Brons.
Astrid Gabrielsson läser Arkitektur och deltog i OS 2012 i 470.
Niclas Düring läser Industriell ekonomi och deltog i OS 2012 i 49’er.
Robert Kronberg läste beteendevetenskap vid Göteborgs universitet och deltog i OS 2000 och 2004 och innehar det svenska rekordet över 110m häck.

Välkommen med dina frågor och funderingar! Vi bjuder på wraps och dricka!

Tid: 7 feb, kl 17.15-19.00
Plats: Palmstedtsalen, Chalmers kårhus
Kostnad: Gratis

Anmälan sker på www.sportteknologi.se senast 4 februari!