Anna Kjellberg kör GKSS Match Race Center

Stort grattis till både Anna och GKSS.

Anna Kjellberg har efter avslutad OS-satsning bestämt sig för att satsa på ännu mer segling. Till att börja med blir Anna ansvarig för GKSS Match Race Center.

Där ska hon bland annat kvalitetssäkra tävlingar och träning, sälja in verksamheten till både träningsvilliga team och företag som vill använda matchracing som teambuilding. De som är intresserade kontaktar Anna för vidare information på mrc@gkss.se.

– Jag tycker det är superkul att få vara en del av GKSS organisation på ett, för mig, nytt sätt och jobbet känns som det passar mig perfekt. Jag kommer kunna kombinera det på ett bra sätt med min egna segling. Ser fram emot säsongen och att få börja segla större båtar igen. Just nu bygger jag ett nytt startk team och målsättningen är att inom tre år vinna den nya tjejserien, Womens International Match Racing Serie, som drar igång i år. Min målsättning med jobbet på Match Race Center är att ge fler chansen att få segla matchracing: Det vore himla kul med fler team och att ungdommar ser matchracing som ett riktigt bra alternativ till att nå världstoppen inom segling. Jag hoppas kunna bidra med kunskap och inspiration till GKSS matchracingseglare!

Och sedan en uppmaning till GKSS. Sluta att använda generiska mailadresser som info@gkss.se eller mrc@gkss.se som ingen svarar på. Våga sätta ut personliga adresser och mobiltelefon. I alla fall om ni vill att folk skall ta kontakt. Det gäller både på webben, i inbjudningar eller tävlingsdokumentation.