Skip to content

10 Comments

 1. Jensa
  Mar 30, 2013 @ 23:36

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Mar 31, 2013 @ 11:22

   Tack för tipset…

   Anna eller matchracingcentrat finn inte med där? Du kan också roa sig med att trycka på “matchracing” i menyn för att försöka få kontakt om man är sugen på att vara med. Svårt.

   Var är den stora knappen “jag är sugen på att segla matchracing – kontakta mig” :-)

   Det finns en anledning till att jag får massor av mail från folk som har börjat plugga i Göteborg och vill ha hjälp med tips.

   Reply

 2. Olle
  Mar 31, 2013 @ 22:57

  Ja precis, så går det nog till! Den som är intresserad av MR är troligtvis ingen nybörjare och vet nog vem man skall kontakta. Sen tror jag det är ett stort misstag att ha en aktiv segare som driver MR-centret.

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Mar 31, 2013 @ 23:15

   Ja du har rätt. Webben kan ju användas till så mycket annat än att sätta ut kontaktuppgifter. Och de som är inflyttade från Luleå för att plugga på Chalmers vet nog vem man skall ringa.

   Det är väl därför man lider av för många intresserade seglare i den här åldersgruppen. Jag måste ha drömt att jag var med på det där mötet med matchracingcentrat när man diskuterade de här frågorna ;-)

   Reply

   • Gerhard
    Mar 31, 2013 @ 23:35

    Utvecklings potentialen är stor, lycka till…..!

    Reply

 3. Anna Kjellberg
  Apr 1, 2013 @ 15:33

  Det är massa på g. Ingen har jobbat med MR på flera år, just därför jag fick tjänsten nu. Känns väldigt inspirerande och trots att jag bara jobbat några veckor är hemsidan snart uppdaterad, kurser med Handels och Chalmers på g mm. Tror på en bra säsong och målsättningen är att öka vår kommunikation och fånga fler nya seglare!
  Hälsningar Anna

  Reply

  • Bus
   Apr 1, 2013 @ 17:38

   Jag som trodde att Olle och Magnus mfl jobbat hårt med MR ute på GKSS de senaste två åren. Men jag kanske har fel???

   Reply

 4. Olle
  Apr 1, 2013 @ 18:28

  Andreas Axelsson jobbade väl oxå ett tag. Vet att Jonas Gamborn fick nog och sa upp sig då några elitseglare bara ville ha full service. Nä Olof och Magnus håller väl mest på med ungdoms MR med CB66. Tror dock att det är under eget bolag.

  Reply

  • Bus
   Apr 1, 2013 @ 18:56

   Skall Anna bara jobba med äldre så finns det väl inte så många team att basa över.
   Utan ungdomarna borde väl ingå oxå eller ?

   Reply

  • Peter Gustafsson
   Apr 1, 2013 @ 19:06

   Patrik Hedenstedt var väl ansvarig för Matchracingcentrat innan han nu blev VD. Och Magnus Holmberg jobbar väl mer i styrelsen än som pådrivare i den dagliga verksamheten. Så det finns nog saker att ta i.

   Min känsla är att man kommit en bit på väg. Förra året var det bra drag på träningarna i alla fall. Sedan kan jag inte bedöma standarden på de som seglar.

   Jag tror också man gick mot ett lite bredare fokus med en blandning av lite äldre seglare och rena juniorer. Flera av de riktigt duktiga seglarna har gått från OS-satsning till matchracing vilket känns lovande…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.