M32 Cup i Malmö

Den här veckan är det M32 Cup i Malmö. Både Hans Wallén och Team Speak@ med Nicklas Dackhammar har tränat i sommar och vi tror väl att Klabbe Nylöf också kan vara på hugget. Så det ser ut att bli 5 taggade båtar som sjösätter idag.

Dockan_hamn_skymning
Vi kommer att ha vår Race Village och båtarna längst inne i Dockan vid Dockplatsen, så här kommer man att kunna spana in dem på nära håll. Kom förbi och säg hej!

Dockan-kartblad-1
Här seglar vi också inne i hamnen utanför Dockan och Klaffbron på torsdag (14:00-17:00) och fredag (16:00-19:00) och då ser man mycket bra från kajerna runtomkring.

vastramahmensail
På onsdag (14:00-17:00) och lördag (14:00-17:00) så seglar vi i Västra Hamnen, rakt nedanför Turning Torso. Bilden är från förra årets Malmö Sail Week. Här kommer man också att kunna se bra från strandpromenaden och vi har speaker på plats lördag.

Hela programmet här.

Vädret ser kanonbra ut, så jag är säker på att det här kommer att bli mycket bra.

Vill du segla med på en M32 under race på fredag?

Bland de som anmäler sig till eventet på Facebook, så lottar vi ut två stycken gästplatser där man seglar med ombord under fullt race. Sjukt kul. Dessutom 10 stycken biljetter till vår after sail på fredag.