WSS Höstkroken Inshore | dags att anmäla sig

WSS-Inshore-2013-Affisch
Ett av förra årets succérace var WSS Höstkroken Inshore, där man visade att man gå från 28 till 64 genom sjysst arr och lite marknadsföring. Nu är man 56 anmälda, så chansen är väl stor att man slår rekordet från förra året?

WSS Inshore 2013 Program

WSS-Inshore-2013-bana
Förutom ett bra race, med ny bana, så har man underhållning, utställningar, barer, after-sail lounge och massa andra aktiviteter. Kan en av Sveriges minsta klubbar fixa nåt sånt här i Västerås så går det nog på fler ställen. Det känns ju lite udda att sitta i Göteborg och vara avundsjuk på Västeråsare :-)

Det ryktas också att Hans Wallén och jakob Gustafsson är sugna på att ta upp sin M32. Så om något företag är sugna på att köra en aktivitet så bör man kontakta dem.