Kan Höstkroken nå 100 båtar?

Höstkroken i Västerås har ju varit en succe och samlat fler och fler båtar för varje år. Lyhördhet för seglarnas önskemål och mycket aktiviteter i land verkar vara framgångsfaktorerna. Frågan är om man kan nå 100 båtar i år?

Anmälningstiden går ut 6/9.

Här i “förorten” förbereds Höstkroken 2015 för fullt (12 september). Vi i WSS har sedan länge haft målsättningen att få 100 båtar på startlinjen och förra året var de 93 anmälda och 88 som fullföljde.

I år blir det lite mer nyheter för seglare och anhöriga:
* Vi bjuder in till shorthanded enligt SRSs
* Mer och bättre media från sjön under racet med kommentatorer och film
* Större och bredare hamnevent för hela familjen, http://hamnfestenvasteras.se/
* och lite mer vind…

Annars kör vi på med våra hybridbanor för maximal rättvisa och kul race för både deltagare och publik. Bland de som anmält sig hittills finns allt från Mälar 30’or till MC 38’an. Det ryktas även att Bugia Bianca (Svan 70) kommer med så det lär bli att få muddra…