Missa inte Nordic Yachts Open

NordicYachtsOpen_Blur
Förra årets succeartade doublehandedrace, Nordic Yachts Open, körs i år den 7:e september. Just nu 40 båtar på anmälningslistan men förhoppningsvis slår man förra årets 62 båtar. Det är kul att race med ett sjysst socialt inslag drar mycket båtar. No-crew, Hyundai Cup och Höstkroken är utmärkta exempel på hur all kappsegling borde vara. Way to go!

Anmälan och mer info här.

För andra året i rad är det nu dags för årets sista double-handed segling under no-crew.se’s vingar, nämligen Nordic Yachts Open. Vi hälsar alla seglare välkomna till Bullandö Marina den 7:e september. Nordic Yachts Open är en segling för alla, ung som gammal, kille eller tjej och för alla typer av kölbåtar, flerskrov och jollar, det enda som krävs är ett flytetyg med ett SRS-tal.

Som alltid tycker vi att den sociala biten är precis lika viktig som seglingen i sig, så därför ingår även hamnavgift (fre-sön), korv & pilsner efter målgång, samt en trevlig regattamiddag för 2 personer på Bulland krog i den moderata anmälningsavgiften om 860kr.

Med Bullandö Marinas läge mitt i skärgården, så blir även tillfartsseglingen enkel för seglare norr och söder ifrån.

Varmt välkomna önskar
No-crew.se & Nordic Yachts

För er som inte minns hur det var förra året, så kommer här lite inspiration: