M32 Cup | Informationsmöte på KDY

I morgon har vi information om M32 Cup i Köpenhamn. I första hand för intresserade team som vi har dialog med, men alla är välkomna.

Som ni vet så har vi under 2013 fått igång M32 Cup här i Skandinavien, och lockat många av de bästa seglarna. Under 2014 hoppas vi på ett eller ett par Danska team och vi vill också lägga en act i Köpenhamn i slutet av augusti. Bilagt en artikel från eventet i Malmö + bra filmer från Oslo och Malmö

På detta möte vill vi presentera cupen och diskutera möjligheterna i Danmark och Köpenhamn. Var seglar man bäst inne i stan? Vilka andra klasser skulle kunna segla samtidigt? Hur når vi ut till seglarna i regionen? Andra bra idéer för att göra eventet lyckat?

Vi ses på KDYs klubbhus i Tuborg Havn.
Onsdag 6/11 18:00-20:00
OSA peter@blur.se

m32cup13-dockanbladet