Musikhjälpen | Segla M32 med Fredrik Lööf

musikhjalpen13
Att jobba med M32 Cup är kul på många sätt. Kan vi använda vår sport för att inspirera eller hjälpa folk som har det svårt så känns det ju ännu bättre. Jag vet inte hur många av er som följer Musikhjälpen, men just nu har man samlat in nästan 5.5 Mkr för att hjälpa tjejer att överleva sin graviditet.

Vi auktionerar ut en helt unik upplevelse. Vinnaren får komma till M32 Cup var som helst i Skandinavien. När du kommer får du ett VIP-pass med tillgång till alla partajer, ett eget seglarställ från Sail Racing, en hotellövernattning på vårt hotell och så får du segla ett race tillsammans med Fredrik Lööf och hans fantastiska team. Vill du så kommer du också ut i RIB och kan fotografera. Eller så hänger du bara med oss och alla duktiga seglare ett par dagar.

Skulle inte detta vara den perfekta julklappen till någon som är seglingstokig?

Lägg ett bud här.

Kom ihåg att pengarna går till något mycket viktigt. Det är också ett bra sätt att visa att segelsporten kan göra skillnad.