Skip to content

2 Comments

 1. a
  Nov 8, 2019 @ 15:46

  Ser trist ut att vara burkslav.

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  Oct 12, 2022 @ 17:47

  Uppskjutet.

  Det har ju varit ganska tyst sedan SSL lanserades för 3 år sedan och nu verkar det som finalen är uppskjuten. Världsläget påverkar så klart, och jag är inte avundsjuk på en organisation som skulle köra ett event av den här storeleken i Bahrain.

  Plus att finansiären nog har fullt upp med att få koll på sin fastighetsbusiness…

  With deep regret, the SSL Gold Cup Finals, scheduled to be held in Bahrain from October 28th to November 20th, 2022, have been postponed.

  The entire SSL Team, the Bahrain Maritime Sports Association (BMSA) and the Sailing Athletes Foundation (SAF) are naturally dismayed to have to make this decision with the event so close, but logistical and technical challenges, amplified by the current world environment, made it impossible to host the event in the manner which the event deserves.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.