HH42 till Norge

Det har ju skvallrats en del om att det är minst en HH42 på väg till Norge. Nu har kappseiling.no snappat upp att Christen With från North Sails skall berätta om hur man bygger besättning för en av dem. Någon som har koll på vad som händer?

10. februar kl 19.00 inviterer vi igjen til North Forum og på programmet står nok en gang et spennende og aktuelt tema. Med utgangspunkt i oppbyggingen av et lag rundt en helt ny HH42, vil Christen With ta for seg hvordan man bygger opp et godt og fast mannskap raskest mulig med fokus på de menneskelige ressurser. Viktige stikkord i denne prosessen er utvelgelsen av mannskap, rett person på rett plass, forberedelser og trening før sesongen starter, treningsopplegg på vannet og selve regattaopplegget. Her vil det være mange gode råd og tips uansett nivå og båtype.

North Forum er kostnadfritt og begrenset til 100 deltagere.
For påmelding trykk her North Forum Februar 2014