Skip to content

4 Comments

 1. Ludvig Daae
  Feb 26, 2014 @ 11:31

  Nok en elendig film av et nek som tror at jo kortere klipp og jo mer bråkete musikken er , dess bedre.
  Dette er feil! Jeg blir svimmel etter kort tid . Fantaskiske bilder og båter i utrolige omgivelser, redigert i stykker.

  Reply

  • Mattias
   Feb 27, 2014 @ 11:31

   Håller med. Det har blivit nån slags sanning att det måste vara epileptiskt snabba klipp så fort man visar segling. Lyckligtvis ser man ibland undantag, men av såna här klipp blir jag precis som du nästan yr i mössan.

   Reply

 2. Tomas N
  Feb 27, 2014 @ 12:40

  Håller med.

  Ngn film som visats här på Blur hade vissa klipp med slow motion istället, väldigt effektfullt och njutbart. Så som det oftast visas nu hinner man knappt se vad det är för båtar, än mindre njuta av omgivningarna etc.

  Reply

 3. jonasw
  Feb 27, 2014 @ 15:31

  Det är som en actioninjektion i filmen att köra med snabba klipp, producenten är väl orolig att inte fånga tillräckligt bred publik om det blir segdraget. Även slowmotion kan ju addera en känsla av extra action om man fångar rätt tillfälle (typ vatten som sprutar, ansträngda ansiktsuttryck mm).

  För inbitna segelsportstroende känns ju livesändningar eller fulla live-repriser nog som mest givande, där man får en helhetsbild och kan följa varje steg. Bra exempel på det är ju WMRT och audi medcup tycker jag.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.