GOR och GQSS | Sail Clinic 1/3

Sail Clinic 1 mars

GOR och GQSS bjuder in till vårens seglarträff.

“HÅLL FARTEN” kl 17.30

Program:
Vi trimmar segel Henric Ottosson – North Sails
Håll besättningen på topp i 24 timmar My Karlsten Sfiris – New Sweden Match Racing Team

Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1

Anmäl dig via: vig@gqss.se
Sail Clinic kostar 100 kr och då ingår fika

Bankgiro 531- 4935 eller Swisha på 1235884523

Henrik Ottosson är VD för North Sails i Sverige och började arbeta som segelmakare 1990. Han drev i många år sitt eget loft innan han kom till North Sails 2009. Henrik är Europamästare, nordisk mästare och tolvfaldig svensk mästare och kan verkligen det här med segel – oavsett om det handlar om hårt satsande kappseglare eller kvalitetsmedvetna cruisingsseglare.

My Karlsten Sfiris är en del i ett team av tjejer som framgångsrikt seglar match racing på elitnivå i världstouren för damer. Laget New Sweden Match Racing Team är för närvarande rankade sexa av ISAF. My driver dessutom parallelt ett eget företag med inriktning på fysisk träning, för såväl enskilda klienter som grupper och företag. Hon har i koppling till sina egna praktiska erfarenheter även en gedigen teoretisk kunskap i ämnet, i form av en kandidatexamen inom Coaching & Sport Management, samt Kost för prestation och Träning för optimal konditionsutveckling vid Linnéuniversitetet.