Skip to content

3 Comments

 1. Thomas Wiberg
  Dec 21, 2016 @ 21:44

  Jättekul att se filmen! Strongt seglat av Fredrik och Tomas! Vi har ju fått njuta några år nu av små båtar som gjort bra ifrån sig på ÅF Offshore. Team Räknäs eskapader glömmer man inte i första taget. Detta visar samtidigt att det inte behövs en ny 40+-fotare för att vara med och dessutom slåss om placeringarna. Äventyret blir ju också större när båtstorleken minskar! Hoppas det imspirerar fler!

  Reply

  • Dan
   Dec 21, 2016 @ 22:56

   Bra känsla i filmen! Blocket är fullt av extremt prisvärda båtar som kan ge stora upplevelser i rätt händer. Tänk om I-phone generationen förstått vilken skatt de går miste om :-). Man ser att det lagts en del kraft på segel och rätt utrustning, resultat kommer sällan utan förberedelse.

   Reply

 2. Lasse Bergkvist Grand Soleil 42 Race Wonderboo
  Dec 22, 2016 @ 12:32

  Härlig film – ger bra inspiration inför 2017! God Jul!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.