Skip to content

7 Comments

 1. Anders B
  Dec 25, 2016 @ 10:53

  Efter splitskursen på Talanta var det givet vad jag önskade: D-splicer. Tomten fattade precis!

  Reply

 2. Göran/Xusidus/X-382
  Dec 26, 2016 @ 14:26

  Missade splitskursen på Talanta men jag fick D-splicer sax, keramisk kniv och långa nålar. Sedan gav jag mig något jag alltid önskat, en elektrisk linkap, en sådan de har i affärerna när man köper tamp. Igår gjorde jag min första dynema-ögonsplits.

  Reply

 3. Jan-Eric
  Dec 26, 2016 @ 16:33

  Något att föreviga mina seglingsäventyr med min lilla Albin 57:a. En liten båt för stora äventyr (ska till Lofoten i sommar) kräver en drönare. Här en liten testfilm för att kolla att allt fungerar.

  https://m.youtube.com/watch?v=772fCxW–oI

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Dec 26, 2016 @ 16:56

   Spännande. Ser fram emot dina filmer. Blir det trailer till Norge, eller segling hela vägen?

   Reply

 4. Jan-Eric
  Dec 26, 2016 @ 20:44

  Trailer upp till Luleå skärgård en vecka, och sedan upp på trailern igen över Kiruna till Narvik och sedan tre veckor ut mot Lofoten. Är vädret såpass bra så kanske tvärs över till Bodø och norrut tillbaka till Narvik igen. Att då filma från en drönare passar mig bra iallafall. Just nu säger lagen stopp men en ändring till sommaren väntas om man får tro vad man läser i dagsavisen. En spännande resa med liten båt blir det iallafall.

  Reply

  • Per J
   Dec 26, 2016 @ 22:50

   Lofoten är magiskt! Bättre än söderhavet bara man kan acceptera fleece & Henri Lloyd 24/7… (Dagarna med kortbyxor är bonus.) Tumlare, havsörn och lunnefåglar är standard! Gissar att A57 inte har värmare – skulle i så fall varmt rekommendera ett element du kan koppla in med lång kabel..

   Reply

 5. Jan-Eric
  Dec 26, 2016 @ 23:26

  Kommer in en wallas 1300 under våren. Har Heatpal nu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.